Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σερρες-Κοιλαδα Αγιων Αναργυρων

Σέρρες-Κοιλάδα Αγίων Αναργυρων

Ένας πολύ μεγάλος πνεύμονας πράσινου είναι η κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων που ξεκινά από το άκρο ανατολικά της πόλης των Σερρών και συνεχίζει βόρεια μέχρι την Ακρόπολη των Σερρών.Ε ναι το ωραιότερο , ομορφότερο και μεγαλύτερο πάρκο της πόλης που είναι χώρος αναψυχής διασκέδασης , άθλησης και ψυχαγωγίας .
 ο χείμαρρος με τα ρυάκια του  χειμώνα καλοκαιρι
ο χείμαρρος με τα ρυάκια του χειμώνα καλοκαιρι
Στη διαδρομή θα συναντήσουμε μεγάλο ποδηλατοδρομο , δρομάκια για περιπατητές, ο ομώνυμος χείμαρρος που την διασχίζει μέχρι πολλά χιλ. Βόρεια και χιλιάδες δένδρα πλατάνια και θάμνοι που σου δίνουν πολύ γρήγορα την αίσθηση οτι ξεφυγες απο τα προβλήματα και το θόρυβο της πόλης .
Το κλειστο γυμναστήριο στη κοιλαδα
Το κλειστο γυμναστήριο στη κοιλαδα
Στην κοιλάδα θα συνάντησης το Δημοτικό κλειστο κολυμβητήριο οπού αθλούνται δεκάδες παιδιά κια ομάδες και οργανώνονται και αγώνες .Επίσης μια πισίνα ιδιωτική , ενα ξενοδοχείο που και αυτο εχει εγκαταστασεις πισίνας και ενα κλειστό Γυμναστήριο με ολες τις εγκαταστασεις για τα αθλήματα που φιλοξενεί και γήπεδα τεννις ..
  1. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ κοιλάδα  φανταστικη
    Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ κοιλάδα φανταστικη
Ακόμη σε ολη την διαδρομή υπάρχουν αναψυκτήρια , ταβέρνες καφέ , μπαρ κ.α οπου μπορούν οι πολίτες να περάσουν τον χρονο τους και να διασκεδάσουν απο το πρωί μέχρι πολύ… αργά το ξημέρωμα.
η κοιλάδα
η κοιλάδα
κοιλαδα5
Ακόμη στο ύψος του κλειστού εχει διαμορφωθεί μια τεχνική λίμνη που χαρίζει δροσιά κατα τους θερινούς μηνες .Η ομορφιά της φύσης εχει όνομα  κοιλάδα που μπορεί ο επισκέπτης να την χαρει περπατώντας για πολλά χιλιόμετρα .
μέσα στο πρασινο
μέσα στο πρασινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου